Perfecte service voor de beste prijs.

Wij doen het net iets anders.

Een familiebedrijf

In 2012 is het bedrijf Witgoed Trade begonnen. Wij zijn begonnen met het internationaal inkopen van keukenapparatuur en dit verspreidden wij onder zakelijke gebruikers zoals keukenzaken, interieur bouwers en witgoed verkopers. Met een kleine vrachtwagen vertrokken we eens per maand naar andere landen om handel in te kopen. De aanhanger was het magazijn, en de cabine het kantoor. Het logo is gemaakt in Paint en de administratie werd gedaan in Excel.

Wij handelden simpel maar met een missie. Wij willen voor de vakhandel een eerlijke prijs verzorgen waarmee ook zij tegen de enorme bedrijven konden boksen. Dit doen wij met service, een frisse blik en een scherpe prijs. Met veel plezier groeiden we langzaam maar gestaag.

In 2018 kwam er uitbreiding in de zaak. Van eenmanszaak zijn we overgegaan naar een VOF bedrijfsvorm en is er ook een tweede personeelslid cq eigenaar toegevoegd aan het bedrijf. Door goede jaren was er genoeg werk voor twee personen. We hebben Excel verruild voor modernere systemen, een B2B portaal en tevens een nieuw logo. Het begin van een nieuwe en betere toekomst.

Het onstaan van ‘De Apparatenman’

In 2018 hebben we de voor- en tegenargumenten op een rij gezet om onze visie door te zetten naar de B2C markt. We hebben het punt bereikt met een prima voorraad apparatuur te leveren tegen de beste prijs. Daarnaast streven we ook naar een ongeëvenaarde mate van service en advies, wat de concurrent niet biedt. Namelijk een advies uitbrengen dat past bij het kookgedrag. Uit deze kernwaarden is De Apparatenman geboren.

De inkopen zijn meer en meer verplaatst naar Nederland, omwille van de snelheid in leveringen, maar doordat wij inmiddels redelijk onze wegen kennen kunnen wij nog altijd ons inkoopvoordeel behalen door groot in te kopen. Dit voordeel delen we graag. Tezamen met een goede kop koffie helpen we u graag om de juiste keuze te maken tegen de scherpste prijs.

Wie zijn wij?

Vader en zoon samen begonnen onder de naam WitgoedTrade. Inmiddels is het team uitgebreid met collega’s en zijn onze middelen een stuk uitgebreider. Via onze website’s zijn we vindbaar en in onze showroom kunnen we laten zien wat de mogelijkheden zijn. Middels onze eigen bezorgservice komen de apparaten bij u aan en mocht u nog een vraag hebben dan zit er gedurende kantooruren iemand voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Onze kernwaarden