Informatie rondom garantie & retour

Verzending

Betreffende verzending bieden wij 3 mogelijkheden.

Indien voorradig

  • Afhalen

U kunt vanaf 10 minuten na uw bestelling de gevraagde apparatuur ophalen. Neem altijd even van tevoren telefonisch contact met ons op. Meestal is er iemand aanwezig tijden kantooruren. Maar we zouden het vervelend vinden als u teleurgesteld word.

  • Verzending

Wij streven ernaar binnen 72 uur na bestelling de bestelde artikelen bij u afleveren. Dit is een gratis verzendmethode omdat wij binnen 72 uur in bijna heel Nederland de bestelling in een route mee kunnen nemen. Voor verzending naar de wadden- eilanden is dit helaas niet gratis, hiervoor zullen wij een offerte uitbrengen.

  • Instant delivery

Wanneer u voor 12 uur besteld zullen wij er voor zorgen dat de zending binnen 24 uur met een koerier bij u wordt afgeleverd. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening.

Indien in nabestelling

Wanneer op de website staat aangegeven dat een artikel beschikbaar is via nabestelling, hebben wij dit artikel niet voorradig. Wij zullen deze direct bij onze leverancier voor u bestellen. Helaas zijn wij in dit geval altijd gebonden aan derden en de levertijd kan afwijken. Wij beantwoorden uw vragen hierover graag telefonisch of per e-mail gezien dit per product kan afwijken.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De wettelijke zichttermijn stelt de consument in staat ook gebruikte apparatuur te retourneren. Op gebruikte producten kan een waardevermindering van toepassing zijn welke wordt doorbelast aan de consument. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@apparatenman.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.  

Uitzonderingen retourneren

Bestelde artikelen kunnen gedurende een periode van 14 dagen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Wij staan hierin toe dat u het product kunt bekijken zoals dit in een winkel ook zo zou zijn. Uitzonderingen op retouren zijn: 1. Beschadigde producten mogen volgens de wet worden geretourneerd, op beschadigde producten wordt een waardevermindering berekend en doorbelast aan de gebruiker. 2. Zakelijke aankopen kunnen niet worden geretourneerd, redelijkerwijs kan een zakelijke aankoop voldoende worden ingeschat door de ondernemer. Indien u onvrede heeft of defecten met betrekking tot uw product helpen we u graag mee te denken naar een passende oplossing. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen zodat we een passende oplossing kunnen vinden voor uw situatie.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Bestelde artikelen kunnen gedurende een periode van 14 dagen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Wij staan hierin toe dat u het product kunt bekijken zoals dit in een winkel ook zo zou zijn.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Waardevermindering product:

Wij onderscheiden 3 klassen in toepassing van waardevermindering: – Het product is uitgepakt, bekeken en direct heeft u besloten het apparaat niet verder te gebruiken en retourneren, in dit geval krijgt u 100% van het aankoopbedrag teruggestort – Het product is uitgepakt en u bent begonnen met installeren (inbouwapparatuur). Bij constatering van installatie zien wij regelmatig dat de installatiematerialen zijn uitgepakt en in gebruik genomen. Wij kunnen op dit moment niet meer garanderen of het product compleet is, u kunt binnen de zichttermijn het product retourneren, en wij behouden ons het recht 25% van het aankoopbedrag in te houden. – Het product is gebruikt, maar u besluit binnen 14 dagen na aankoop het product niet te houden. Wij kunnen dit constateren door krassen, resten van gebruik en dergelijke. Vervelend als dit voorkomt, maar het product is helaas niet meer verkoopbaar. In veel gevallen willen wij nog een voorstel doen, maar dit is maatwerk. Houdt rekening met een waardevermindering van minimaal 50% afhankelijk van de staat van het product.

  • Hier kun je de uitzonderingen op het herroepingsrecht vinden.

Garantie

Alle aangeboden producten zijn voorzien van de wettelijke garantie. Afhankelijk van de fabrikant en het type product zijn er verschillende voorwaarden van toepassing. Neem in het geval van een defect contact met ons op of de fabrikant. In de meeste gevallen biedt de fabrikant on-site repair garantie. Wanneer u het defect meldt aan de fabrikant maken zij een afspraak om een gecertificeerd monteur langs te sturen. U kunt hiervoor het beste zelf een afspraak maken.

Identiteit ondernemer

Apparatenman.nl Noordervaart 13 1841JA Stompetoren info@apparatenman.nl 06-39232407 56600968 NL095920079B01

Middels onderstaande knop kunt u het modelformulier voor herroeping downloaden. U kunt uw retour ook per e-mail aanmelden. [av_button label=’Download het modelformulier’ link=’manually,https://apparatenman.nl/wp-content/uploads/2019/02/modelformulier-voor-herroeping.doc’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue82f’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]